Sayalah's FotoPage

By: Sayalah itu

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 18-Jul-2007 11:45 Email | Share | | Bookmark
Gambar-gambar bunga di Modurodam, Netherlands.

 
 
 
View all 6 photos...
Warna-warna terang menjadi halwa mata di luar pintu masuk ke Modurodam. Sayang, musim tulip sudah berakhir. Kalau tidak, mungkin kecantikan bunga-bunga bebawang ini yang akan menjadi hamparan menyambut kehadiran pengunjung-pengunjung ke sini.


Tuesday, 17-Jul-2007 12:17 Email | Share | | Bookmark
Jalan-jalan ke Belanda

 
Comel!
 
View all 60 photos...
Berjalan-jalan di
Leiden
Modurodam (The Hague)
Alkmaar
Amsterdam
Maastricht
Brussel



Friday, 22-Jun-2007 11:55 Email | Share | | Bookmark
Ke Inchcolm Island, off Edinburgh

Bekal
Roses
 
View all 52 photos...
Melawat Inchcolm Island.


Monday, 28-May-2007 17:00 Email | Share | | Bookmark
BBQ di Duck Bay, Loch Lomond

 
 
 
View all 16 photos...
BBQ ni anjuran Kelab Umno Glasgow. Kali ni kat Duck Bay. Siap letak bendera Malaysia as penunjuk arah lagi tu... hahaha. Dalam 70% Malaysians yang hadir. Tahun ni kira bersejarah sikit sebab Vanitha, satu-satunya non-Malay sama-sama join makan free. Seronok sebab cuaca baik, cuma bila dah hujung-hujung tu hujan campur ngan ais turun. Macam tak percaya plak hujan ais sebab sepatutnya kita dah masuk sumner kat sini. OK gak lah, at least Allah benarkan we all bersuka-ria sebelum hujan.

Perkelahan kat Duck Bay ni kira the second time for me. The first, masa pergi dengan famili Wan Amir and Wani. Masa tu Hanna tak kisah pun ngan aku, boleh dukung-dukung. Sekarang Hanna dah one year old and dah kenal orang. Tak moh dah dengan aku.. sedey la....

So mission, bawak Mimi pi Cameron House. Actually nak cari toilet sebab minah tu dah nak terpeser hehehe. Jumpa gak public toilet but unfortunately it was closed. Rasa macam toilet kat Bukit Belachan plak. All the doors and the windows were barricaded with plywoods hahaha. Masuk kat Cameron House ingat nak tumpang toilet but makcik tu penyegan last-last pi sana ambik gambar jer lah.

BBQ memang best. Ada ayam yummm... daging, hotdogs and burgers. Yang best budak-budak ramai dan sudah conquered the playing equipment kat situ hahaha. Lepas makan and memain, its voting time! For the next AJK ahli kelab Umno. Ops! Tak pasal-pasal aku pun join sekali as kelab umno members. Takpe, dah mintak kebenaran dari daddy. Dia kata masuklah asalkan ada peluang untuk dapatkan personal gain wakakaka. Tak pe, time undi nanti, sukahati aku lah nak pangkah sesapa.

Nyway, undian untuk new council for kelab umno telah dilakukan dan aku dengan tak semena-menanya telah dilantik menjadi AJK rendah hwaaaaaa!!!!



Sunday, 8-Apr-2007 11:06 Email | Share | | Bookmark
Member yang datang - ke Edinburgh

Depa kat York
York lagi
Marina hantar
View all 22 photos...


[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net